Panduan Shopee Dari Zero (Pakej Upsell)

Panduan Shopee Dari Zero

Panduan ini disediakan khas untuk anda yang nak menjual di Shopee dan memang ZERO tentang Shopee. Nak klik butang apa, apa nak buat sebelum semasa dan selepas berjual beli di Shopee.

Panduan Shopee Kickstarter ini mempunyai 8 Ebook untuk memudahkan anda menghadam dan take action walaupun anda hanya menggunakan handphone anda.

Harga pelancaran RM37 DAH TAMAT

Harga terkini adalah  RM47 RM50 (Pakej Biasa) dan di jangka akan naik pada harga RM59  pertengahan Disember

Dilaranguntuk beli panduan ini jika anda

  • Dah buat sale 4 angka di Shopee
  • Dah mahir teknik marketing di Shopee
  • Dah tahu teknik RAHSIA di Shopee
  • Dah capai preffered seller

Panduan ini di hasilkan khas untuk orang yang memang serius zero habis dengan Shopee dan perlukan kickster utk bantuan memulakan kedai shopee. 

Anda hanya tambah RM20 dan...

1. Saya berikan 499 - 500 list produk TOP SALE di Shopee ikut kategori

Tak perlu pening nak buat kajian produk apa yang laku terjual dekat Shopee ni kami dah sediakan senarai 499-500 list yang terjual paling tinggi dekat Shopee. Kalau anda anda tiada idea boleh spy dan tiru apa produk yang konfem ada permintaan. Jangan terkejut mereka ni adalah suplier terbesar online juga

2. Saya sediakan 1,000 senarai TOP user 5 star setiap kategori

kami dah spy siap siap 1,000 user bagi setiap kategori. Siapa mereka ni? pembeli yang berduit dan ada rekod bagi 5 star dekat seller. Jadi kerja anda senang cuma follow mereka untuk mereka follow kedai anda balik. Pilih saja kategori mana anda nak setiap kali anda upload produk baru mereka akan nampak di Shopee masing masing jadi peluang untuk produk anda terjual dekat targeted buyer sangat tinggi

Chat with seller