Sofware online yang boleh bantu anda untuk buat sales pages, affiliate promo pages, download pages, webinar replay pages, squeeze pages, video sales pages dengan mudah sebab hanya perlu drag n drop


Tak payah pening-pening kepala nak fikir kod html ke atau benda-benda teknikal pasal laman web. Tak perlu beli domain dan hosting bagai. Gunakan Profit Canvas jimat masa wang dan tenaga.


Tolong jangan percaya apa yang kami tulis sebelum tengok sendiri maklumat lengkap KAT SINI!


Yang ni pula contoh page yang dibina guna software profit canvas
>>
http://pdsp.us/mudahecover << KLIK la bukan kena bayar pun =)


TAWARAN ISTIMEWA SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN!

Gunakan Kupon merdeka61
Anda bakal menikmati
penjimatan sebanyak RM100

(Kupon sah sehingga 31 Ogos 2018)

(Siapa cepat dia dapat)

Langkah (1) - Pilih Kuantiti
Profit Canvas : RM127.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 156057401055

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 7036229806

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : BANK ISLAM

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 06028020147068

Emel : [email protected]

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 156057401055

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 7036229806

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : BANK ISLAM

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 06028020147068

sila upload format Image atau PDF sahaja

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun