Untuk ibu hamil dan berpantang yang mencari kelengkapan penyusuan yang lengkap dengan harga berpatutan, dan memerlukan lawatan ke rumah (home visit), boleh dapatkan khidmat kami.

==================================================================================================

Mommies ada masalah dalam penyusuan?

Runsing tak dapat nak susukan bayi mommies? Bayi mommies asyik menangis je macam tak cukup susu? Puting mommies luka? Mommies rasa trauma nak menyusu?

Mommies sebenarnya perlukan bantuan. Kami boleh bantu mommies dengan buat lawatan ke rumah. .

Banyak perkara yang perlu diteliti oleh seorang kaunselor bila lakukan sesi home visit. Bukan sekadar mengajar teknik mendapat susu banyak semata-mata. Tapi juga sebagai 'teman' kepada ibu yang sedang runsing.

.
Mommies pula bagaimana?
.
Penting ke belajar ilmu penyusuan ni?
.
Apa kata mommies ajak suami mommies untuk belajar tentang teknik-teknik penyusuan yang betul dengan kaunselor bertauliah kami?
.
Senang bila suami mommies belajar sekali sebab boleh support mommies dan boleh juga belajar TEKNIK URUTAN CINTA bersama-sama. Selain dapat meriahkan susu semula, mommies dah tak arasa stress lagi.

Kami terdiri dari kaunselor penyusuan bertauliah dan terlatih. In shaa Allah kami akan cuba bantu mommies sehingga mommies boleh menyusukan anak mommies.


Langkah (1) - Pilih Pakej

HOME VISIT

Diskaun : RM 0.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : NURUN NADIA BT MASROM

Nombor Akaun : 151101032142

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ADYNAD TRADING

Nombor Akaun : 8601575263

Emel : [email protected]

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : NURUN NADIA BT MASROM

Nombor Akaun : 151101032142

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ADYNAD TRADING

Nombor Akaun : 8601575263

sila upload format Image atau PDF sahaja

Langkah (3) - Maklumat Acara/Majlis

Anda boleh nyatakan lokasi @ GPS atau sebagainya dalam bahagian nota