RESEPI RAHSIA NASI AYAM HAINAN


NAK SAYA KONGSI RESIPI NASI AYAM YANG LUAR BIASA RASANYA?

ADAKAH ANDA PENIAGA NASI AYAM DI RESTORAN, GERAI TEPI JALAN, BUAT FOOD DELIVERY ATAU CATERING?

JIKA JAWAPAN ANDA YA, TERUSKAN PEMBACAAN HINGGA AKHIR



Assalamu'alaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

Terlebih dahulu, izinkan saya menceritakan serba sedikit tentang latar belakang & pengalaman saya. Saya Azahir & saya telah menjalankan perniagaan menjual nasi ayam sejak tahun 2013. 


Saya pernah menjual di gerai tepi jalan, ekspo, pasar malam, pasar ramadhan, sewa tapak di restoran malah saya pernah membuka restoran nasi ayam. Sekarang saya cuma menumpukan 100% kepada perkhidmatan penghantaran nasi ayam dari rumah.


Sejak dari mula meniaga, saya telah mencuba pelbagai jenis resipi. Ada yang saya cedok dari Google dan Youtube, ada yang saya belajar dari saudara mara dan ada juga yang saya belajar dari kelas masakan. Tetapi semuanya hampeh. 


Jualan saya selalunya cukup-cukup makan sahaja. Feedback dari customer, rasa nasi ayam saya biasa-biasa jer, macam ramai-ramai. Setelah saya buat kajian, antara masalah-masalah yang memeningkan kepala saya adalah :


  • Rasa nasi ayam saya sering berubah-ubah. Kejap lembut, kejap keras. Tak konsisten
  • Buat nasi ayam ini remeh & rugi masa. Nak masak nasi kena tunggu rebus ayam dulu. Semua benda nak pakai air  rebusan ayam.
  • Ayam kering & isi tawar. Bahan perapan tak masuk ke dalam, rasa kat bahagian kulit je.
  • Paling sakit hati bila pekerja curi resepi & buka kedai sendiri. Penat kita ajar dia masak.

 

Tapi semua itu dulu. Sekarang saya dah jumpa resipi yang saya rasa luarbiasa sedapnya. Semuanya bermula selepas saya makan nasi ayam di satu restoran mualaf. Nasi ayam beliau lembut dan ayamnya bukan digoreng tapi dipanggang atau direbus. Ketika itu barulah saya tahu tentang Nasi Ayam Hainan. 


Saya mula buat kajian, belajar sana sini, dan setelah berpuluh kali trial and error, akhirnya saya dah dapat Resipi Rahsia Nasi Ayam Hainan, dan anda bertuah kerana saya telah menulis ebook tentang resipi rahsia nasi ayam hainan ini.

pixlr-20181024102333775


Memperkenalkan RESIPI RAHSIA NASI AYAM HAINAN


Resipi yang terkandung dalam ebook ini merupakan 100% resipi yang sedang saya gunakan sekarang untuk perniagaan saya. Saya telah menggunakan resipi ini sejak akhir 2016 sehingga sekarang. Saya jamin, anda tidak akan jumpa resipi ini di Google ataupun Youtube. 


Dalam ebook ini bukan saja saya berkongsi resipi, malah saya ada sertakan tips-tips tentang bagaimana memasak nasi dengan betul, bagaimana memanggang ayam supaya ayam kekal juicy tidak kering dan macam-macam lagi. Saya jamin, selepas anda baca ebook ini, anda akan menjadi seorang pakar nasi ayam.


  • Nasi ayam yang anda hasilkan sedap, lembut & juicy
  • Mutu rasa nasi ayam anda maintain sama setiap kali masak
  • Anda tidak lagi rasa terbeban membuat nasi ayam kerana proses menjadi mudah
  • Tidak perlu risau pasal pekerja kerana sesiapa saja boleh masak nasi ayam sesedap anda masak
  • Tidak perlu risau pekerja anda curi resipi



Apa Yang Bakal Anda Dapat Dalam Ebook ini



BAB01



BAB02



BAB03



BAB04



BAB05



BAB06



BAB07



BAB08




TUNGGU SEKEJAP !!


Sekiranya Anda Mendapatkan Ebook Ini Sekarang Anda Akan Dapat Bonus - Bonus Seperti Di Bawah

 

BONUS 1 (AKAN DATANG) 

Resipi 3 Menu Tambahan Yang Sesuai Dengan Nasi Ayam

  • Fried Park Siew Choy
  • Famous Ipoh Bean Sprout
  • Thai Mango Salad

 

BONUS 2

Teknik rahsia menghasilkan jus buah-buahan segar yang sedap dengan menggunakan modal yang rendah. Kawan saya pernah menjual air buah di Bazaar Ramadhan menggunakan teknik in & berjaya menaja jualan sehingga rm7k. 


BONUS 3

Resipi 3 Jenis Spaghetti Khas Untuk Bisnes (Modal kecil, untung besar sehingga 70%)

  • Spaghetti Aglio Olio
  • Spagetthi Carbonara
  • Spaghetti Bolognese


BONUS 4

Ebook idea pemasaran untuk perniagaan berasaskan makanan


BONUS 5

Support 100% dalam whatsapp personal saya sendiri. Anda boleh tanya apa saja masalah anda tentang perniagaan nasi ayam. InsyaAllah, sekiranya ada permintaan, saya akan wujudkan satu group whatsapp khas.


BONUS 6

Sebarang penambahbaikan, pembetulan, perubahan pada ebook ini akan diberikan secara percuma selepas pembelian





Berapakah Pelaburan Untuk Saya Miliki Ebook Resipi Yang Hebat Ini ?

 

Terus terang saya katakan, segala perlaburan yang saya lakukan untuk belajar, membuat kajian, melakukan try and error sehingga terhasilnya ebook ini telah memakan ribuan ringgit dan masa yang panjang. Anda memang bertuah kerana diberi pilihan untuk mendapatkan shortcut seperti ini.


Sebenarnya, semua resipi di dunia ini mustahil bersesuaian 100% dengan perniagaan anda kerana perniagaan anda sendiri adalah unik mengikut persekitaran anda sendiri. Mungkin resepi ini tidak akan anda gunakan semuanya tetapi sekurang-kurangnya ia akan membantu anda membuat langkah pertama untuk mencipta resipi anda sendiri.


Jadi untuk ebook ini, saya telah meletakkan harga hanya RM150 sahaja. Ianya masih murah, berbaloi dan amat bersesuaian dengan ilmu & resipi yang saya kongsikan dalam ebook ini.

  



TAPI Sekiranya Anda BELI SEKARANG, 
Saya Akan Bagi HARGA SPECIAL !!

 

RM150

RM120

RM100

RM80

HANYA RM60 SAHAJA !!!




TUNGGU APA LAGI... BUAT TEMPAHAN SEKARANG! 
FAST ACTION FAST RESULT !!!


p/s : Harga boleh berubah bila-bila masa, seperti yang saya nyatakan diatas, kalau boleh saya nak jual pada harga RM150.. SERIUS !!

 



Masih Lagi Ragu-Ragu Dan Tak Yakin Nak Buat Tempahan ?


Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda.

Niat saya ingin membantu. Saya faham situasi anda. Anda khuatir pelaburan anda mungkin akan menjadi sia-sia?

Anda rasa RM50 ini macam tak berbaloi? Jangan risau.! Buang segala keraguan anda itu.




Kerana saya akan bagi jaminan pulangan wang 100%. TANPA BANYAK SOAL

 

Money-Back-Guarantee




Saya Sangat Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini. 
Macam Mana Caranya ?


  • Dibahagian bawah sekali, pilih ebook anda & isi maklumat yang diperlukan
  • Bank In ke dalam akaun bank yang tertera.
  • Dalam masa 24 jam, ebook Resipi Rahsia Nasi Ayam Hainan ini akan dihantar ke email anda

 


pixlr-20181024095414616



Sekian, Terima kasih



Langkah (1) - Pilih Kuantiti
RESIPI RAHSIA NASI AYAM HAINAN : RM60.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : AHMAD RIZAL MOHAMED DIN

Nombor Akaun : 8000874133

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : AHMAD RIZAL MOHAMED DIN

Nombor Akaun : 114263042178

Emel : [email protected]

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : AHMAD RIZAL MOHAMED DIN

Nombor Akaun : 8000874133

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : AHMAD RIZAL MOHAMED DIN

Nombor Akaun : 114263042178

sila upload format Image atau PDF sahaja

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun