TOKANGB BIRTHDAY SPECIAL


MASUKKAN KUPON : lampulilin  

UNTUK DAPATKAN POTONGAN KEMASUKAN KE GROUP TOKANGB PREMIUM PADA HARGA RM39 SAHAJA

BERMULA DARI 31 OKTOBER HINGGA 3 NOVEMBER 2017 INI SAHAJA


AFFILIATE DIBUKA 

UNTUK KEMASUKAN MEMBER BARU 

KOMISEN AFFILIATE : RM10 BAGI SETIAP PEMBAYARAN AHLI BARU 


A) INTRO

1) FB GROUP "TOKANGB - PREMIUM BONUS GROUP" adalah satu CLOSED FB Group PREMIUM yang menyediakan pelbagai "BONUS PREMIUM" Internet Marketing (IM) untuk ahli - ahlinya sahaja.

2) "BONUS PREMIUM" yang dijnajikan ini termasuklah Application, Plugin, Themes, Template, Foto, Video, Graphics, Review, Testimoni, Info Share, Tips n Trick dan lain - lain. Kebanyakan BONUS ini adalah bagi kegunaan sendiri kecuali yang disertakan lesen masing masing.

3) Contoh BONUS PREMIUM dalam group boleh dilihat PAGE TokanGB di sini : https://www.facebook.com/tokangb/


B) KEAHLIAN FB GROUP "TOKANGB - PREMIUM BONUS GROUP"

1) Keahlian FB GROUP "TOKANGB - PREMIUM BONUS GROUP" sehingga 260 Ogos 2017 adalah seramai 1,013 orang dan semakin bertambah

2) Keahlian sebelum ini telah dibuka secara PERCUMA bagi menilai maklum balas dan penambahbaikan sistem/perkongsian sedia ada. Keahlian PERCUMA telah tamat dan sekarang kemasukan ahli adalah secara BERBAYAR.

3) Keahlian BERBAYAR pada masa sekarang adalah pada peringkat EARLY BIRD iaitu pada harga bawah par RM97. Harga ini jauh lebih murah berbanding perkongsian di dalam group.

4) Keahlian BERBAYAR SEKARANG adalah secara EARLY BIRD dan dibuka sehingga keahlian ke 197. Terdapat 81 telah bersedia untuk masuk ke group.

5) Keahlian ke 198 dan keatas akan dikenakan yuran berbeza dan semestinya meningkat dari harga sekarang. Tempahlah keahlian anda sementara masih EARLY BIRD PRICE.

6) Pembayaran keahlian adalah secara per FB ID. Satu Pembayaran bagi satu FB ID. Lain FB ID Lain pembayaran.

8) Kaedah pembayaran adalah secara "ONE-WAY-TRIP" dimana tiada pemulangan wang akan dilakukan setelah pembayaran dilakukan KECUALI tidak dapat masuk ke group. Maka pilih lah FB ID masing masing yang masih "sihat" dan tidak di "flagged" untuk sesi kemasukan group.

9) Pihak Admin FB GROUP "TOKANGB - PREMIUM BONUS GROUP" tidak akan bertanggungjawab keatas sebarang flagged akaun FB sebelum/semasa/selepas kemasukan ahli ke dalam group.

Sehingga kini, 26 Ogos 2017 tiada satu rekod atau laporan perihal 1,013 ahli group yang dikenakan warning atau flagged oleh pihak FB berpunca daripada kemasukan dan keahlian dalam group. Yang ada adalah laporan akaun masing - masing kena flagged akibat aktiviti masing - masing diluar group seperti scrape, spamm, autopost dll.


C) SYARAT KEMASUKAN GROUP

1) TIADA Syarat Kemasukan Istimewa ke group KECUALI kaki spam, kaki iklan, kaki porn, kaki merosakkan majlis, kaki kayu, kaki bangku, kakiku kakimu jua dan semaua jenis kaki yang tak ikut etika normaliti manusia yang bergroup FB tidak dibenarkan berada dalam group atau kalau ade pun admin akan ELIMINATE /REMOVE /KICK dari group.


D) SYARAT KEKAL DALAM GROUP

1) GROUP "TOKANGB - PREMIUM BONUS GROUP" adalah satu group PREMIUM yang mementingkan "Kualiti" berbanding "Kuantiti". Semua ahli diminta untuk memberi reply, komen, pandangan, pendapat, share info untuk kegunaan bersama.

2) Ahli baru diWAJIBKAN BACA, FAHAM DAN PATUH PINPOST yang telah disediakan. Ini adalah bagi mengelakkan ahli di ELIMINATE.

3) Ahli yang "STONE COLD" / tidak memberi sebarang reaksi ie silent reader, downloader, stalker dan seangkatan dengannya akan di ELIMINATE /REMOVE / KICK dari group. Sebab itu PINPOST perlu dibaca dan di patuhi.

4) Ahli yang telah di ELIMINATE/ REMOVE /KICK dari group dibenarkan masuk semula ke group dengan pembayaran sepertimana ahli baru. Keahlian ini adalah berdasarkan kekosongan dan harga keahlian pada waktu tersebut.


D) AKHIR KATA

1) Baca dan faham betul keperluan kemasukan ke GROUP "TOKANGB - PREMIUM BONUS GROUP"

2) Dapatkan "TESTIMONI KEAHLIAN DALAM GROUP" daripada kawan - kawan anda

3) Buatlah pembayaran dengan hati yang senang

4) Welcome to the Premium Group - Do come as GUEST and stay like a FAMILY

5) Baca, Faham Dan Ikut PINPOST

6) ENJOY YOU STAY

Adios
Hafizzat Tokangb


Langkah (1) - Pilih Kuantiti
[MEMBERSHIP] TokanGB - PREMIUM BONUS Group [TOKANGB BIRTHDAY SPECIAL] : RM97.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Tutorial Pembayaran menggunakan Billplz

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun