Tool online yang boleh bantu anda untuk buat content blog dengan cepat.

Ringkasnya Content Gorilla ni akan tukar video youtube ke unik artikel dalam tempoh beberapa saat.

Bayar sekali je dan pakai sampai bila-bila selagi laman web berfungsi =). 

Aku nak cerita panjang lebar pun tak reti jugak.

...

Korang boleh tengok sendiri maklumat lengkap >> KLIK KAT SINI!

.......

Lepas tengok tu jangan lupa kembali semula kat sini dan beli dari aku sebab aku ada lesen reseller dari diorang tapi kalau korang nak beli kat sana pun tiada masalah.

PENTING: lepas korang buat bayaran terus je daftar kat sini siap-siap sebab maklumat untuk akses content gorilla ni ada dalam Link KHAS MEMBERSHIP NI

.......


TAWARAN TERHAD!

Gunakan Kupon raya19

Anda bakal menikmati penjimatan

sebanyak RM70!

(kupon sah untuk 50 yang terawal sahaja)



Langkah (1) - Pilih Kuantiti
Content Gorilla Basic : RM97.00
Diskaun : RM 0.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 156057401055

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 7036229806

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : BANK ISLAM

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 06028020147068

Emel : [email protected]

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 156057401055

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 7036229806

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : BANK ISLAM

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 06028020147068

sila upload format Image atau PDF sahaja

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun