Tool online yang boleh bantu anda untuk buat pemasaran emel dan kumpul database.

Ringkasnya Mail It ni ialah Autoresponder yang anda tak perlu bayar bulanan.

Tak payah pening-pening kepala nak fikir bayar bulan-bulan. 

Bayar sekali je dan pakai sampai bila-bila selagi laman web berfungsi & pemilik dan penciptanya masih hidup =)

...

Kalau nak tengok sendiri maklumat lengkap boleh picit >> KAT SINI!

.......


Yang kat atas adalah contoh borang optin yang kami buat guna tool ni. Cantik tak? Boleh isi maklumat yang diminta, kemudian terus semak emel untuk download free gift dari kami (6 template power point yang menarik untuk ditukar ke video interaktif)

.......


TAWARAN TERHAD!

Gunakan Kupon raya18

Anda bakal menikmati penjimatan

sebanyak RM300!

(kupon sah sehingga 30 JUN 2018)



Langkah (1) - Pilih Kuantiti
Autoresponder Mail It : RM397.00
Diskaun : RM 0.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 156057401055

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 7036229806

Emel : [email protected]

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : BANK ISLAM

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 06028020147068

Emel : [email protected]

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 156057401055

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : CIMB BANK

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 7036229806

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : BANK ISLAM

Nama Akaun : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Nombor Akaun : 06028020147068

sila upload format Image atau PDF sahaja

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun