Al Fateh Junior

Anak suka main, tapi malas belajar???


Risau dengan anak? Hari-hari dah bebel suruh baca buku tapi yang dia tahu, minta mainan, main games, games & games !

Dah beli buku pun tak berusik !


Pelopor Vitamin kanak-kanak brand BUMIPUTERA yang diformulasikan menjadi gula-gula pastil berperisa buah-buahan !

Menawarkan pelbagai khasiat dan kebaikan untuk kesihatan tubuh badan si Manja, AL-FATEH JUNIOR menyokong perkembangan minda kanak-kanak dengan khasiat setiap bahan yang terkandung di dalamnya.

1) Madu

Madu antara bahan yang terkandung di dalam AL-FATEH JUNIOR. Madu bertindak sebagai anti bakteria yang melindungi tubuh daripada jangkitan bakteria. Madu juga membantu memulihkan luka dengan cepat serta tercatat di dalam Al-Quran sebagai penyembuh pelbagai penyakit. Madu kaya dengan Vitamin A, B-Kompleks, C, E dan K, Kalsium, Sulphur, Fosforus, Zat Besi, Karbon, Kalium, Klorin, Kuprum, Manganase, Silica, Riboflavin, Protein, Pottasium, 10Hda, Kromium. Madu sudah tersedia lengkap dengan pelbagai nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan.

2) Zaafaran

Zaafaran merupakan bunga yang terpenting dan berharga kerana khasiat yang ditawarkannya. Antara kebaikan Zaafaran adalah ia dapat membantu meningkatkan penghadaman, menambahkan selera makan dan membantu merawat sakit perut.

3) Delima

Buah delima juga antara buah-buahan yang telah disebutkan di dalan Al-Quran sebagai buah- buahan syurga. Buah delima kaya dengan Vitamin B, C, K, dan Manganese. Kesemua vitamin ini diperlukan untuk meningkatkan imunisasi badan, menyokong pertumbuhan dan kesihatan struktur tulang dan membantu badan memproses protein, karbohidrat dan lemak.

Antara khasiat buah delima adalah ia dapat membantu melegakan masalah cirit-birit, membunuh cacing perut dan menggalakkan pertumbuhan gigi yang sihat dan kuat.

4) Kismis

Kismis atau buah anggur yang dikeringkan sudah tersedia terkenal dengan jolokan sebagai makanan minda. Buah kismis membantu menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, membersihkan hati, mencerahkan mata. Kismis mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Kalium, Vitamin C, B6, K, Folat dan Riboflavin.

"Untuk seawal usia 6 bulan, kanak-kanak, pelajar & remaja"

 • Menguatkan daya tahan diri
 • Meningkatkan daya ingatan dan hafalan
 • Membuka selera makan
 • Membentuk peribadi dan akhlak yang baik
 • Meningkatkan kecerdasan otak
 • Menghilangkan keletihan dan kelesuan
 • Meningkatkan kecerdasan otak
 • Menghilangkan keletihan dan kelesuan
 • Meningkatkan kecerdasan fizikal
 • Membantu melancarkan peredaran darah
 • Membantu sistem penghadaman dan pencernaan

Testimoni daripada ibu-bapa :


Nak order? Ikut langkah mudah ini :

Langkah 1

Isi ruang kod kupon sekiranya ada. Klik "Gunakan kupon"

Langkah 2

Pilih kuantiti & lokasi penghantaran

Langkah 3

Pilih cara pembayaran (Mesin deposit tunai/online banking)

Langkah 4

Buat pembayaran & isi maklumat penghantaran

Langkah 5

Klik "Selesaikan"