Tool online yang boleh bantu anda untuk buat pemasaran emel dan kumpul database.

Ringkasnya Mail It ni ialah Autoresponder yang anda tak perlu bayar bulanan.

Tak payah pening-pening kepala nak fikir bayar bulan-bulan. 

Bayar sekali je dan pakai sampai bila-bila selagi laman web berfungsi & pemilik dan penciptanya masih hidup =)

...

Kalau nak tengok sendiri maklumat lengkap boleh picit >> KAT SINI!

.......


Yang kat atas adalah contoh borang optin yang kami buat guna tool ni. Cantik tak? Boleh isi maklumat yang diminta, kemudian terus semak emel untuk download free gift dari kami (6 template power point yang menarik untuk ditukar ke video interaktif)

.......


TAWARAN TERHAD!

Gunakan Kupon raya18

Anda bakal menikmati penjimatan

sebanyak RM300!

(kupon sah sehingga 30 JUN 2018)



Langkah (1) - Pilih Kuantiti
Autoresponder Mail It : RM397.00
Diskaun : RM 0.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Seller Information: Please enter RM RM 0.00 into one of the accounts below.

Total Amount : RM 0.00

Bank Name : MAYBANK

Account Name : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Account Number : 156057401055

Email : [email protected]

Total Amount : RM 0.00

Bank Name : CIMB BANK

Account Name : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Account Number : 7036229806

Email : [email protected]

Total Amount : RM 0.00

Bank Name : BANK ISLAM

Account Name : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Account Number : 06028020147068

Email : [email protected]

Seller Information: Please enter RM RM 0.00 into one of the accounts below.

Total Amount : RM 0.00

Bank Name : MAYBANK

Account Name : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Account Number : 156057401055

Total Amount : RM 0.00

Bank Name : CIMB BANK

Account Name : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Account Number : 7036229806

Total Amount : RM 0.00

Bank Name : BANK ISLAM

Account Name : ZUL HAIRI BIN AHMAD

Account Number : 06028020147068

Please upload Image or PDF format max 5MB only.

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun