Autoresponder Mail It

Tool online yang boleh bantu anda untuk buat pemasaran emel dan kumpul database.

Ringkasnya Mail It ni ialah Autoresponder yang anda tak perlu bayar bulanan.

Tak payah pening-pening kepala nak fikir bayar bulan-bulan. 

Bayar sekali je dan pakai sampai bila-bila selagi laman web berfungsi & pemilik dan penciptanya masih hidup =)

...

Kalau nak tengok sendiri maklumat lengkap boleh picit >> KAT SINI!

.......


Yang kat atas adalah contoh borang optin yang kami buat guna tool ni. Cantik tak? Boleh isi maklumat yang diminta, kemudian terus semak emel untuk download free gift dari kami (6 template power point yang menarik untuk ditukar ke video interaktif)

.......


TAWARAN TERHAD!

Gunakan Kupon raya18

Anda bakal menikmati penjimatan

sebanyak RM300!

(kupon sah sehingga 30 JUN 2018)


Chat with seller