Borong Jepun Basic

APA ANDA AKAN BELAJAR DALAM PANDUAN NI?

✅ Cara Daftar Akaun

✅ Cara Setting Akaun

✅ Cara pilih produk

✅ Cara buat pembelian

✅ Kos pos ke Malaysia

✅ Cara pilih supplier

✅ Cara buat bidding

✅ Cara connect payment

✅ Dan banyak lagi!

==

Jom Lihat Isi Kandungan Ebook Yang Anda Bakal Terima

EBOOK 1

Step By Step Buka Akaun & Membeli Produk Jepun Secara Online

Anda akan belajar cara buka akaun step by step, kemudian setting akaun anda, setup payment method dan proses pembelian produk dari awal hingga akhir. Hanya dengan 1 buku ini sahaja, anda sudah boleh mula membuat pembelian produk pertama dari Jepun!

EBOOK 2

Cara Pilih Supplier / Penjual Yang Trusted & Pantas

Anda akan belajar cara paling mudah untuk kenalpasti supplier yang trusted & memberikan respon pantas. Malah anda boleh cari supplier yang akan buat penghantaran barang dengan kadar segera. Ebook #2 ini akan bantu anda membeli dengan tenang tanpa risau ditipu oleh penjual.

EBOOK 3

Cara Buat Kiraan Harga Barang & Kos Penghantaran Ke Malaysia

Anda akan belajar cara untuk buat kira-kira harga barangan yang anda akan beli berserta kos penghantaran dan caj tersembunyi yang lain. Ebook #3 ni akan bantu anda membeli produk Jepun dengan harga yang berbaloi dan elakkan anda mengalami kerugian akibat salah kira postage & service fee.

BONUS KHAS!

GROUP SUPPORT BORONG JEPUN

Anda boleh bincang dengan semua ahli lain untuk dapatkan senarai trusted seller atau produk yang ada permintaan tinggi di Malaysia. Kalau anda nak dapat harga murah dari supplier, boleh juga buat group buy bersama ahli kumpulan. Group sebegini sangat bernilai tinggi, saya berikannya sebagai BONUS kepada anda.

==

LIHAT BAGAIMANA EBOOK NI BANTU PEMBELI TERAWAL

==

PANDUAN NI UNTUK SIAPA?

Panduan ni simple, direct to the point. Saya tunjuk semua aspek yang saya sendiri buat sejak tahun lepas. Apa yang saya buat ni memang mudah. Tetapi, panduan ni bukan untuk semua orang ye. Anda boleh dapatkan jika anda tergolong dalam golongan ni :

✅ Yang memang nak beli barangan Jepun

✅ Yang memang minat dengan fashion Jepun

✅ Yang nak jadi personal shopper barang Jepun

✅ Yang nak buat duit dengan barang Jepun

✅ Yang ada hobi kumpul koleksi figura anime

✅ Yang suka gunakan kamera Sony & CanonYang nak guna barangan kreatif & canggih

✅ Yang nak cuba barangan rare dari Jepun

==

BARANG APA YANG BOLEH DIBELI DARI JEPUN?

Jika anda masih tertanya-tanya barang apa yang ada jual di Jepun ni? Betul ke murah? Ni saya tunjukkan kepada anda barang yang saya dah beli & barang yang ada dijual di Jepun. Terlalu banyak barang di sana, anda boleh cari apa sahaja yang anda mahu.

Maaf, saya tak dapat nak masukkan semua. Ada berjuta produk yang dijual di sana secara online. Ada barang yang anda berminat dalam gambar di atas? Atau sudah ada idea apa yang anda mahu jual di market Malaysia?

==

BERAPA ANDA PERLU BAYAR UNTUK ILMU NI?

Saya habiskan masa berbulan-bulan & wang yang banyak untuk try & error beberapa platform barangan Jepun. Platform barang jepun ni ada banyak di luar sana, lebih kurang macam platform beli barang China juga.

Selepas beberapa kali membuat pembelian, try & error, akhirnya ada 1 platform yang sangat mudah untuk orang Malaysia membeli. Mudah dari pelbagai aspek:

✅ Pos ke Malaysia sangat mudah & pantas

✅ Menerima paypal & debit card Malaysia

✅ Platform boleh alih bahasa ke English

✅ Setting akaun & navigasi yang sangat mudah

ANDA TAK PERLU BERSUSAH PAYAH SEPERTI SAYA!

SAYA SEDIAKAN SHORTCUT UNTUK ANDA

Berhenti membuat eksperimentasi, berhenti buang masa, berhenti buang duit untuk try & error. Hari ini saya sediakan panduan ni untuk anda, shortcut untuk beli produk dari Jepun!

Anda mungkin akan habiskan wang ribuan ringgit untuk kaji platform & cuba beli produk. Hari ini anda cuma perlu bayar

RM300

RM250

Rm200

Rm180

Rm120 SAHAJA!

 

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM HARGA DINAIKKAN !