CARA PANTAS SEDUT BERIBU RIBU DATABASE TANPA SEDAR

 

TEKNIK TERBARU & PALING PANTAS COLLECT RIBU-RIBU LIST PROSPEK REAL Case Study PROVEN

 

Bagaimana Saya

“SEDUT” 2,327 Prospek BERDUIT

Dalam 3 – 5 Hari Dari

Facebook + Mobile

Tanpa Perlu Bina Landing Page

& UNTUNG RM24,520.

 

Saya Tunjukkan Teknik, Strategi & Setting Behind The Scene

Bagaimana Saya Collect Ribuan Prospek Dari Facebook Secara Set & Forget

Menggunakan Mobile Melalui Fungsi Lead Ad.


 

Dari: Tuan Wan Shah, Usahawan Internet

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

 Saya straight to the point dan keep it simple sahaja, baru-baru ini salah seorang OTAI Bisnes Internet 

iaitu CikguHafis telah buat testing untuk bisnes dia sendiri di mana dia gunakan

FB Lead Ad untuk collect list prospek

dari Facebook yang menggunakan Mobile. Ingat saja-saja je nak test fungsi terbaru ni.

 

SEMPAT BERGURU  DENGAN SIFU HEBAT INTERNET MARKETING CIKGU HAFIS 

 

TERKEJUT DAPAT MACAM NI!!!

 

Dia sendiri TERKEJUT dengan result yang dia dapat…

 

 

1,435 Prospek Dalam 3 Hari


 

PROVEN & TESTED

 

So… CikguHafis decide untuk ajar beberapa orang usahawan internet yang lain dan mereka test pada bisnes mereka. Ini result yang mereka dapat…

 

 

 

TEKNIK & STRATEGI INI SESUAI UNTUK…

 

Selepas CikguHafis sendiri dah test serta beberapa orang usahawan lain lagi pun dah test Teknik & Strategi ini. Ianya didapati PROVEN & SANGAT POWERFUL  untuk collect RIBUAN prospek dalam masa yang SANGAT SINGKAT.

 

Dan saya juga PERCAYA teknik & strategi yang dah di test oleh CikguHafis ini juga BERKESAN untuk anda yang menjalankan bisnes-bisnes seperti ini…

 

Bisnes Multi Level Marketing

Bisnes Tone Excel, OneXOX

Agen Insuran, Unit trust

Agen Hartanah

Jual produk-produk fizikal mahal (filter air, set produk kecantikan & kesihatan)

Jual produk digital

 

Dan apa jua bisnes yang memerlukan untuk anda dapatkan RIBUAN prospek dengan cepat untuk follow up dan hasilkan sales berulang-ulang.

 

CASE STUDY CIKGUHAFIS UNTUK ANDA FOLLOW

Untuk membantu anda follow bagaimana CikguHafis lakukannya, saya minta CikguHafis prepare & rakam video Case Study Step by step bagaimana dia lakukannya supaya anda juga boleh apply dalam bisnes anda di dalam video…

 

Video ini mengandungi

 

 

Video Case Study ini boleh dan akan membantu anda…

 

THE WHOLE PICTURE: Ketahui bagaimana step keseluruhan yang perlu anda buat untuk SEDUT email dan data prospek dari Facebook melalui mobile mereka. CikguHafis tunjukkan bagaimana proses ini berlaku dan bagaimana anda boleh start hasilkan income melalui prospek tersebut.

 

COLLECT PROSPEK MELALUI MOBILE: Sekarang ni ramai orang guna mobile, jadi secara tidak langsung kat sinilah lubuk untuk anda dapatkan prospek. Jadi CikguHafis akan tunjukkan teknik simple dan step mudah untuk anda collect prospek anda yang menggunakan mobile ketika mereka ber”Facebook”.

 

TEKNIK IKLAN COLLECT PROSPEK PALING LAJU: CikguHafis tunjukkan pada anda apa yang telah dia apply dalam bisnes dia untuk SEDUT prospek ini dengan cara yang paling laju. Sehari boleh dapat ratus-ratus orang prospek. Sebab tu, dalam masa 3-5 hari jer jumlah prospek terkumpul senang-senang jer dapat 2,000 lebih prospek. Lebih ramai prospek, lebih banyak sales. Lebih laju prospek masuk, lebih laju sales pun masuk.

 

SET, FORGET & PROFIT: Ada 5 setting SECRET yang CikguHafis nak tunjukkan kepada anda supaya anda boleh SEDUT prospek secara AUTOMATIK dan terus promosikan produk anda. Tak mustahil kalau selepas jer, prospek masuk dalam “SISTEM” anda, anda akan terus terima sales yang pertama dalam masa beberapa jam sahaja. Anda hanya perlu ambil masa 15 minit untuk set sistem ni dan kemudian biarkan FBAds sedut prospek dan sistem akan CLOSE kan sales untuk anda secara AUTOMATIK.

 

TAK PAYAH LANDING PAGE UNTUK SEDUT LIST: Dengan FB Mobile List ini, anda tak perlu PENING KEPALA nak setup landing page. Tak reti bina website langsung pun boleh follow teknik dan strategi ini dan mula kumpul HIGHLY TARGETED PROSPEK. Sesiapa sahaja boleh collect prospek walaupun anda NEWBIE ataupun orang baru dalam bisnes internet.

 

TEKNIK EXTRA SPECIAL BONUS – Antara sebab kenapa CikguHafis senang-senang je dapat ribuan prospek adalah kerana dia offer EXTRA BONUS yang bukan sahaja dapat produk percuma tetapi ada satu lagi BONUS yang akan membuatkan prospek dia rasa SECURE & TRUST pada bisnes dia dan tidak teragak-agak untuk membeli produk dia walaupun mereka baru kenal atau tak kenal langsung. Dia akan tunjukkan apa BONUS yang dia gunakan tu.

 

DALAM 1 JAM DAH BOLEH DAPAT PROSPEK: Sebaik sahaja iklan anda start, anda akan mula terima prospek yang pertama sepantas 1 jam selepas ianya LIVE. Dalam sehari anda boleh dapat sekurang-kurangnya 50 – 100 orang prospek atau lebih lagi jika anda mahu.

 

SECRET CASE STUDY REVEAL: CikguHafis tunjukkan Case Study dia yang berjaya collect email list prospek dari teknik ini dan anda boleh FOLLOW ayat-ayat yang dia gunakan dan sesuaikan untuk bisnes anda. Dah tak susah-susah nak fikir ayat apa yang perlu anda cipta sendiri untuk tarik prospek. FOLLOW, COPY & PASTE sahaja. Gerenti dapat banyak prospek.

 

OK, SAYA NAK APPLY TEKNIK & STRATEGI INI DALAM BISNES SAYA! BAGAIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN VIDEO FB MOBILE LIST OLEH CIKGUHAFIS INI?

 

OK, anda boleh terus dapatkan video tutorial ini dan start apply apa yang CikguHafis tunjukkan ke dalam bisnes anda dan mula collect list prospek. Saya PERCAYA lebih ramai list prospek yang anda dapat, lebih senang untuk anda close sales bisnes anda.

 

Dan anda akan simpan prospek anda sampai bila-bila selagi anda mahu dan anda boleh follow up mereka dengan pelbagai produk dari bisnes anda dan hasilkan income yang KONSISTEN serta bertambah dari bulan ke bulan. Anda boleh hasilkan income berkali-kali.

 

Tetapi panduan video FB Mobile List ini hanyalah sekali investment sahaja untuk anda mula nikmati hasil dan result itu nanti.

Anda boleh dapatkannya de

ngan harga cuma…

 

RM500 SAHAJA

 

Tapi harga yang ingin saya tawarkan kepada anda adalah 

 

RM100 SAHAJA

 

 

opsss nanti dulu…

 

setiap pembelian panduan ini anda akan dapat dua bonus KHAS. Bonus ni akan tambah lagi kekuatan Marketing anda terutama wasap anda akan lebih berdesup kastemer masuk

Bonusnya adalah…

 

1. Video Tutorial Whatsapp Laju-Laju

Video Teknik Paling Cepat Dapat Customer Whatsapp Laju-laju Tanpa Guna  FBAds | KepokLekor.com
Iklan Percuma - IklanLah! Malaysia - iklan Percuma Malaysia Free Classified  Iklaneka Percuma untuk warga Malaysia! - Peluang Perniagaan - PANDUAN  WHATSAPP LAJU-LAJU

 

2. Tekni FB whatsapp

Teknik FB Whatsapp

 

2 panduan diatas adalah PERCUMA bernilai RM199 untuk anda jika grab hari ini selagi saya ingin berikan PERCUMA. 

 

Mulakan perubahan dalam bisnes anda SEKARANG. Jangan tunggu lagi, ini masanya untuk naikkan sales anda cara cepat dan bebaskan diri anda dari masalah susah nak dapatkan sales..