Multi Functional Hand Free Mop 2020

"...Wahhh, Kalau MOP Lantai Gaya Yang Macam Ni Boleh Jadi KETAGIH Mop Setiap Hari..."


Tak percaya?... Tengok video demo di bawah sehingga habis. 

 

 

Dahla tak penat macam selalu. Rumah pula sentiasa bersih dari bakteria.

 

Yg penting kesihatan diri dan keluarga terpelihara. Apa2 jangkitan penyakit susah nak datang dekat kat kami.

 

Tak boleh bayangkanlah kalau mereka sakit. Risau tak terkata kalau terjadi.

 

Mop jenis yg macam ni lah yg paling digilai ramai. Multi Functional Hand Free Mop.

 

"..Best sangat kalau korang ada mop ni sebabnya.."

 

Mop yg self Clean. Bila nak basuh mop pad tu tak perlu perah2 guna tangan lagi dah. Ini yg paling syok sebab tangan dah tak kotor. Tangan bebas allergic dan bakteria.

 

360° flexible mop head. Senang sangat nak mop dekat tempat2 yg susah di capai. Contohnya bucu2, bawah sofa dan bawah katil.  Dah tak penat macam selalu dah bila mengemop. Yg penting cepat siap dan rumah bersih.

 

Wet/dry dual use. Sangat best sebab boleh diguna untuk mop dan utk lap supaya kering. Lepas ni dah tak ada yg tergelincir2 lagi selepas mop. Hati pula tak risau tgk budak berlari2 dalam rumah.

 

Reusable and washable. Mop pads ni boleh digunakan banyak kali. Cuma basuh macam biasa dan bilas dekat bucket tu je. Jadi kita boleh guna lama mop pads tu. Takdelah nak membazir.

 

Bucket yg ada removable plug. Sangat senang nak keluarkan air kotor dari bucket tu selepas digunakan. Tak payah dah nak susah2 nak terbalikkan bucket tu lagi. Selamat pun selamat sebab tak tersentuh dgn air kotor tu. Nak sentuh keluarga selepas aktiviti pemebersihan pun tak risau.

 

"...Jom Grab Multi Functional Hand Free mop ni selagi stok masih ada..."

 

Pembelian hari ni akan dapat 2x free Mop pads.

 

Chat with seller