PRO EXTENDER V3 PUMP

 

PRO EXTENDER V3.

Beza antara ProExtender V3 dengan versi-versi proextender yang lain adalah ianya mempunyai pakej lengkap didatangkan
bersama getah silicon dan getah belt untuk keselesaan yang maksimum semasa memakainya dan memberikan kesan yang lebih efektif.
Dapatkan segera ProExtender V3 Original ini dengan segera 
Kandungan Pakej dalam kotak
1.The ProExtender Device
2.Two Short Bars
3.Two Long Bars
4.One Soft Silicone Tube
5.One Foam Rings
6.Manual And Warranty Card
7.The For Men Only Penis Exercise CD
Length of the accessorie:
ProExtender Device: 12.2CM/4.8"
Shot Bar: 2.5 CM/1"
Long Bar: 5 CM/2"
Silicone Tube: 26 CM/10.3"

Pro Extender V3

Pro Extender merupakan alat perubatan yang diletakkan pada luaran zakar,ia mengenakan daya tarikan secara beransur-ansur pada zakar .Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Pro Extender

Pro Extender terdiri daripada cincin plastik asas, dua aci logam dengan sokongan plastik atas dengan band silikon.Keping plastik dibuat POM (bahan sintetik yang tidak terjejas oleh cecair dan mudah terbakar seperti alkohol). Band ini daripada silikon gred perubatan. Aci logam Pro Extender diperbuat daripada aluminium iaitu keluli tahan karat

ProExtender ini menggunakan teknik semulajadi yang memberi kesan yang kekal sebagai contoh ia akan memanjangkan zakar anda dan menambah kelebaran zakal anda.Banyak produk-produk lain yang menyatakan keberkesanan tapi ProExtender adalah berbeza. Anda akan dapat melihat perbezaan dengan mengunakan ProExtender antaranye pada masa yang singkat dapat memanjangkan zakar anda dan menambah kelebaran zakal anda dan juga anda tidak perlu lagi menghabiskan tenaga dengan menggunakan produk-produk yang berasas pil, pam dan urutan

ProExtender adalah salah satu alat senaman yang meningkatkan keupayaan suami dalam melayari bahtera rumah tangga bersama isteri tercinta.

Kesan Penggunaan ProExtender :-

*Menambah kepanjangan zakar anda 
*Menambah kelebaran zakar 
*Meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
*Melancarkan peraliran darah ke saluran utama zakar.
*Mengelakkan dan mengubati penyakit mati pucuk.
*Menyelesaikan masalah klimaks pra-matang apabila bersama pasangan.
*Membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh faraj wanita dengan lebih dalam.
 
PRO EXTENDER V3
*menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. 
*menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata.
*meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
*membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
*membantu anda dan menjimatkan ribuan ringgit daripada pembedahan zakar.

Penggunaan

Hari pertama memakai ProExtender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik “penarik otot” yang diaplikasikan oleh ProExtender.

Cara untuk memakai ProExtender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu.

Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

ProExtender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya.

 

Chat with seller