Robot Fb

Nak Beriklan Secara Auto?

Dah bosan beriklan cara manual?

jom kita guna robot pula..

Tak perlu lagi nak lompat dari group ke group lagi dah..

Masa banyak terbuang dan sungguh meletihkan...!!

Fungsi

1. Auto Post

Tingkatkan Engagement Score Dengan Pantas!

Fungsi Autopost ini amat sesuai digunakan untuk mana mana usahawan yang kekurangan masa promosikan produk mereka di group group fb yang mereka sertai, terutamanya group iklan. Robot ini akan auto post iklan anda pada seberapa banyak Group, Wall Rakan rakan anda yang lain.

2. Auto Invite

Invite 5000 – 100, 000 kawan kedalam page dengan satu klik sahaja!

Pasti anda pernah mengalami situasi dimana anda terpaksa bersengkang mata invite satu persatu rakan anda masuk like FB page anda. Ini menyebabkan anda penat lalu bermain FB Ads berbayar dan akhirnya upacara bakar duit akan berterusan.

3. Auto Like

Bantu hantar seberapa banyak like target user!

Fungsi ini sangat sesuai apabila ada upacara BOOM LIKE pada wall rakan-rakan. Sekali gus ini akan meningkatkan ‘engagement’ status rakan rakan dan juga mendapat tempiasnya. The more we give, the more we get.

Fungsi ini juga berperanan untuk memastikn kita “hidup” di dalam senarai rakannya. Boleh jadi, mereka akan tertanya-tanya apakah bisnes kita dan seterusnya jadi pelanggan kita. Wow! Inilah teknik yang biasa digunakan oleh usahawan yang berstatus ‘Jerung’. Senangkan?

4. Cari Fb Page Pesaing

Hanya dengan 1 keywords sahaja, anda boleh extract 300-500 Fb Page pesaing bawah 5 saat! Tujuan ini dibuka untuk mencari USP, Skrip Closing, Copywriting dan ‘Copy’ Semua Followers Pesaing dengan SATU klik sahaja!

Jika pesaing anda tidak menggunakan Dark Post, maka anda bakal letupkan produk anda dengan bersaing dengan lebih hebat pesaing anda. Memang SUPERB!

5. SMS Blast Pada Fan

Menggunakan fungsi AUTO MESSAGES , software ini akan tembak secara pukal kepada list target prospek anda melalui inbox mereka dengan SATU klik! Sangat sesuai untuk promosikan produk baru atau event terbuka.

6. Get Friends

Fungsi ini dikenali sebagai “Get Friends” sangat sesuai dipilih sebagai targeted audience dimana dalam dunia Fb Ads, kita boleh set Connection As Friend oF Friend. Dapatkan list kawan anda rakan anda dan jadikan mereka sebagai rakan anda pula. Sekaligus, invite rakan baru anda kedalam Fb Page anda dengan sekali klik sahaja!

7. Search Groups

Fungsi ini berperanan sebagai ‘spy’ untuk mengesan beberapa nama nama Fb group yang mempunyai keyword yang sama. Ia juga merupakan ‘hidden marketplace’ yang mana akan menghuru-harakan jualan anda sehingga kehabisan stok!

8. Auto Remove Friends

Fungsi ini anda boleh pilih rakan anda yang tidak aktif engage dan terus melakukan auto-remove friends pada mereka. Sekaligus anda boleh promosi kekosongan ahli untuk menjadi rakan anda di Fb.

9. Auto Schedule

Nah! Ini paling tinggu-tunggu oleh ramai usahawan online. Anda tidak perlu bersengkang mata untuk buat tugasan satu persatu lagi. Anda cuma perlu jadualkan task anda seperti Auto Post, Auto Like, Auto Messages, Auto Join, Auto Approve, Auto Remove dan banyak lagi dalam satu urutan. Kemudian anda boleh Run All Task untuk sistem jalankan setiap fungsi mengikut schedule yang ditetapkan! Mudah dan Jimat masa!

Chat with seller