Vimax Intensive Growth Formula

Vimax Original Berasal Dari Canada. Sebab itu ia dipanggil Vimax Canada. Pengedar untuk produk vimax canada adalah VimaxGroup yang menggunakan Hologram IZON. Pada permukaan hologram ini, mempunyai tulisan IZON diatas sebuah kotak 4 segi.

Kelebihannya, Hologram Izon ini adalah anda boleh melihat paparan 3D pada kotak 4 segi ini. Anda boleh lihat pada sisi kotak terdapat jumlah dot yang berlainan. Ini merupakan ciri keselamatan pertama. Ciri kedua adalah No Siri pada setiap Hologram Izon ini.

No Siri ini, anda boleh semak di website www.vimax.com


Fungsi Vimax Canada

Fungsi Utama Vimax Canada Izon adalah untuk menambah ukuran diameter zakar. Secara mudahnya ia bantu anda mendapat zakar yang panjang dan besar.


Cara Vimax Berfungsi

Anda hanya perlu mengambil sebiji vimax, setiap hari, 30 minit lepas sarapan. Ia akan bekerja dengan melebarkan urat didalam zakar dan menambah ketebalan urat. Ia membuatkan isi zakar menggemuk dan membesar.

Anda akan lihat dalam 3 minggu, zakar akan mulai membesar sedikit iaitu sekitar 5mm ke 1cm. Bagi yang nak dapatkan panjang, perkara ini akan mengambil masa kerana pertumbuhannya adalah lambat, tetapi berkesan.

Ya walaupun vimax ni kesannya lambat, tetapi ia berkesan membuat saiz zakar berubah besar. Jika anda baca testimoi diatas, pelanggan ini dapat 1 inci dengan 1 botol vimax.


Formula Cepatkan Pemanjangan Zakar

Cara ini sebenarnya teknik saya sendiri mendapat 4 inci dengan 4 botol vimax untuk dapatkan panjang dan tambahan 2 botol lagi untuk gemukkan. Ilmu ini kemudian saya perturunkan kepada para pelanggan sehingga ia membuahkan hasil seperti yang anda lihat.

Caranya adalah dengan menggabungkan penggunaan Minyak Lintah bermula hari ke 20 anda makan vimax. Hari ke 20 bersamaan 3 minggu. Kebiasaan, dalam tempoh ini, anda akan mendapat pembesaran 5mm ke 1cm. Urutan ini perlu dibuat selama 20 minit sebelum tidur. Esok pagi baru dibasuh

Anda hanya perlu lakukan urutan jelqing iaitu urut dari pangkal zakar hingga ke takuk zakar selama 10 hari terakhir makan vimax. Ini akan menyebabkan isi gemuk yang telah dibina vimax, akan "dialihkan" jadi memanjang. Itu sebabnya seperti testimoni ini, pelanggan nyatakan yang besar masih sama. Ini kerana, isi yang membesar tadi sudah ditolak supaya jadi memanjang.


Formula Cepatkan Pembesaran Zakar 

Seperti saya mendapat 4 inci dengan 4 botol vimax dalam 4 bulan. Apa yang saya lakukan adalah makan selama 3 minggu, dan 10 hari terakhir makan dan urut. Bila dah dapat panjang yang diingini, anda tinggal buat untuk besarkan sahaja.

Caranya adalah dengan makan seperti biasa, tetapi seminggu sekali anda perlu sapukan dengan minyak lintah. Tak perlu urut cukup sapukan sahaja.

Pastikan anda dah dapat kepanjangan yang diingini dahulu, dan bukan sekejap buat untuk panjang, lepas tu buat untuk besar, next tu nak buat untuk panjang balik. Nanti anda tension sebab isi gemuk yang dibina pada bulan kedua, akan melurut kedepan bila anda buat selang-selang.

Pastikan dah cukup kepanjangan yang anda dapat, baru buat untuk besarkan zakar pula.


Pantang Larang Mengambil Vimax

Semasa sarapan, ambil dengan air masak, jus atau sirap. Minuman teh, kopi dan bersusu tidak digalakkan kerana ia mendatangkan rasa mual setelah ambil vimax. Ini boleh mendatangkan kesan sampingan seperti loya, tak sedap perut. Jarakkan 3 jam sebelum dan 3 jam selepas mengambil vimax. Masuk tengah hari, anda dah boleh minum teh, kopi dan bersusu.

Pastikan juga anda meminum sekurangnya 8 gelas air setiap hari. Ini akan membantu mengeluarkan toksin didalam badan dengan lancar. Herba didalam vimax bersifat menjaga kesihatan batin lelaki.

Walaupun ia tidak mempunyai fungsi tahan lama, tetapi saya dapati herba - herba didalamnya ada membantu didalam masalah tahan lama saya. Tidak semasa makan vimax, batang mengeras. Itu tiada langsung. Tetapi setelah kira-kira 4 bulan makan vimax, saya sudah mampu bertahan lama dengan sendirinya. Saya yakin herba - herba didalam vimax membantu memulihkan dan merawat kesihatan tenaga batin saya.

Dalam tempoh 6 bulan makan vimax, saya mendapat penambahan 4 inci dan pembesaran dari 1 setengah jari ketebalannya, menjadi 3 jari ketebalannya. Memang tebal.

Belian secara bank in, sila teruskan dengan bayaran seperti dibawah.