Rahsia Bagaimana 'Sifu-Sifu' Di Malaysia Jana 4 Hingga 5 Angka Dengan Affiliate Kini Didedahkan...


Anda Tidak Tahu Jana Komisen Affiliate Yang Lumayan Seperti Mereka?

Saya pasti anda tertanya-tanya bagaimana nak jana komisen yang masyuk dengan affiliate...

Teruskan bacaan anda sehingga habis.. saya mahu kongsikan sesuatu dengan anda dahulu...

Sebenarnya nak buat duit dengan affiliate ni tidak lah sesusah mana..

Cuma kena guna cara yang betul dan memang terbukti berkesan sahaja..

Tak perlu buang masa post kat group banyak-banyak..

Pakai software yang mengarut-ngarut sampai akaun kena ban..

Haa? pernah terkena..

Sabar.. teruskan bacaan anda...

Berapa Banyak Trafik Yang Di Perlukan Untuk Mula Menjana Komisen?

Ini antara soalan yang paling kerap saya terima...

Jawapannya bergantung pada kualiti trafik... bukan kuantiti...

Ini lah rahsia yang kebanyakan orang tidak tahu...

Saya ada agen affiliate yang dapat 5000 pelawat tapi satu jualan pun tidak berhasil...

Saya juga ada agen yang bawa 400 orang pelawat sahaja tapi dia berjaya hasilkan jualan RM8000+ (8 ribu)

Tak percaya?

Lihat statistik berikut...

Kuantiti trafik atau pelawat bukan lah nombor 1 dalam pemasaran affiliate...

Berminat Nak Belajar?

Saya ingin perkenalkan kepada anda iaitu...

Pakej Rahsia Income Affiliate

Apa yang anda akan belajar dalam pakej video ini?

  • Pengenalan mengenai Affiliate dan bagaimana anda boleh jana pendapatan
  • Cara memilih produk affiliate yang betul dan mudah untuk dijual
  • Channel promosi yang digunakan oleh ramai otai di Malaysia
  • Bagaimana menggunakan Facebook untuk promosi affiliate
  • Cara mendapatkan prospek yang lapar dengan tawaran anda
  • Bagaimana menjual melalui Facebook profile
  • Bagaimana menggunakan pemasaran email untuk affiliate
  • Tools dan alat untuk promosi affiliate
  • Case study bagaimana saya menggunakan blog untuk promot affiliate
  • Cara menggunakan facebook page dan FB ads untuk jana komisen
  • Strategi presell page dan bonus
  • Dan banyak lagi yang tak sempat saya nak senaraikan disini..


Tak Perlu Datang Seminar, Kelas Atau Coaching Beribu Ringgit Untuk Belajar Affiliate..

Belajar dari rumah... download & terus tekan play! setiap video tak lebih 10 minit.. jadi anda tidak akan mudah bosan.. tak faham boleh tekan replay...

Jika ada soalan boleh terus PM saya di facebook atau email saya... mudah kan? :)

Dalam panduan ini saya dedahkan beberapa strategi yang anda boleh tiru bulat-bulat, tinggal ikut sahaja tanpa perlu bersusah payah perah keringat untuk kejar komisen pertama...

Cara cepat... cara senang... dan cara paling malas.. sebut sahaja..

Semua saya dedahkan dalam tutorial ini...

Namun awas...

Panduan ini bukan untuk yang saje-saje nak buat duit tepi..

Tapi untuk anda yang benar-benar serius untuk jana komisen yang lumayan!


Segala Persoalan Anda Akhirnya Kini Terjawab!

Sebaik sahaja anda dapatkan panduan ini.... Anda akan ketahui:

  • Alat yang otai-otai ni gunakan untuk promosi
  • Channel dan tempat yang betul untuk promosi
  • Bagaimana menghasilkan tawaran yang menarik agar orang klik dan beli offer affiliate anda
  • Apakah teknik dan kaedah paling senang untuk hasilkan komisen affiliate
  • Kenapa orang perlu beli daripada anda berbanding dengan orang lain
  • Cara untuk jana pendapatan affiliate dengan konsisten


Berapa Harga Panduan Ini?

Panduan ini bukan panduan biasa-biasa...

Bukan copy paste dari Google...

Bukan cedok dari Youtube...

Bukan Translate dari Video mat salleh...

Ini adalah panduan yang dihasilkan dari kes sebenar...

YA! Realiti sebenar dalam dunia Affiliate marketing di Malaysia...

Jadi berapa harga yang anda perlu bayar untuk panduan ini?

Kalau nak ikut harga seperti panduan lain yang lebih kurang sama... (sekitar RM150-RM200 malah lebih lagi.. )

Namun saya tidak lah sekejam itu!

Saya mahu semua orang mampu miliki panduan ini terutama anda yang sedang baca halaman ini.

Anda serius mahu ubah kewangan anda?

Anda serius mahu tambah pendapatan mulai bulan depan?

Serius mahu ada lebih banyak masa dengan keluarga?

Saya pasti jawapan anda YA! jika tidak anda pasti sudah meninggalkan halaman ini..

Ok begini...

Saya bercadang untuk meletakkan harga panduan video ini pada harga RM297 tetapi untuk anda yang terawal anda hanya perlu bayar RM97 sahaja..

YA...

Anda tidak silap lihat... hanya RM97 untuk 18 video tutorial affiliate yang mengandungi rahsia-rahsia dari otai..



KEJAP!! TUNGGU!!

Bagaimana kalau saya bagi diskaun lagi?

Saya tak nak anda fikir lama-lama untuk buat keputusan..

Jika anda beli hari ini anda boleh dapatkan dengan

Harga serendah RM47 sahaja

Namun saya tak jamin esok harga akan sama seperti hari ini.


Selepas anda dapatkan panduan video affiliate ini anda boleh terus belajar.. tonton terus secara online atau download ke komputer anda.. boleh belajar dimana-mana sahaja. Asalkan anda ada komputer atau smartphone yang ada sambungan internet.

Selepas bayaran anda akan diberikan link ke halaman pembeli untuk anda akses kesemua video-video ini.

Mari kita lihat apa yang anda dapat dengan pakej video ini..

  1. Pengenalan mengenai pemasaran affiliate
  2. Kaedah pemasaran melalui personal branding
  3. Rahsia otai dan sifu buat duit melalui email
  4. Bagaimana menggunakan Facebook ads dan page dengan betul
  5. Cara gabungkan penggunakan facebook ads dan blog
  6. Bagaimana mencari pelawat yang super targeted dengan custom audience
  7. Cara terbaik follow up database
  8. Dan banyak lagi sebenarnya..
  9. Ada lebih 18 video dan akan ditambah dari masa ke semasa bersesuaian dengan perkembangan maklumat.


Tempah Video di bawah ini.


Langkah (1) - Pilih Kuantiti
Video Rahsia Income Affiliate Power : RM47.00
Jumlah : RM 0.00
Jumlah Penuh : RM 0.00
Langkah (2) - Pilih Cara Pembayaran

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : MD ASRI BIN ABD MANAF

Nombor Akaun : 105028305935

Emel : [email protected]

Maklumat Penjual : Sila masukkan RM 0.00 ke salah satu akaun di bawah.

Jumlah Bayaran : RM 0.00

Nama Bank : MAYBANK

Nama Akaun : MD ASRI BIN ABD MANAF

Nombor Akaun : 105028305935

Format bukti pembayaran : Gambar

Langkah (3) - Maklumat Muat Turun